Сокальська центральна районна лікарня 22 вересня підписала договір із ТОВ «Здраво» на закупівлю портативної рентгенівської системи за 1,28 млн грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

Згідно з договором, замовили переносний рентген-апарат моделі DIG-1100 корейської компанії Dongmun. Пристрій дозволяє виконувати знімки безпосередньо в палаті. Також комплект обладнаний перетворювачем медичних знімків FireCR flash та дозиметром KermaX plus, який вимірює кількість випромінювання.

Рентген-система DIG-1100, фото www.dong-mun.net

Доставити медичне обладнання компанія повинна до кінця жовтня. Також на нього передбачена гарантійне обслуговування на 12 місяців.

Минулого року окремо рентген-аппарат купували за 700-730 тис. грн. Також у квітні 2020 року ТОВ «Здраво» вже продавало такий комплект, але без дозиметра у Ізмаїльську лікарню, а тому його ціна на 100 тис. грн дешевша – 1,19 млн грн.

Закупівлю здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19.

Це друга велика закупівля обладнання Сокальською районною лікарнею за цією процедурою. У квітні медустанова замовляла два апарати штучної вентиляції легенів за 1,6 млн грн.

ТОВ «Здраво» зареєстроване у Києві, а його власником є Валерій Лось. Компанія є одним з найбільших постачальників медичного обладнання і впродовж березня-червня отримала 10,2 млн грн від медустанов області. Загалом з початку 2020 року компанія підписала понад 450 контрактів на 114 млн грн.

Залишити відповідь