Християнський табір добра звістка
Християнський табір добра звістка

21 червня стартував навчально-розважальний християнський табір “Добра звістка”. Протягом трьох днів на стадіоні між третьою і четвертою школами з 10 до 17 години буде діяти літній наметой табір для дітей від 6 до 16 років. Для дітлахів, які лишилися на канікулах у місті – це шанс цікаво провести своє дозвілля у колі друзів на лоні природи.
Такий літній відпочинок з християнським спрямуванням проводиться щороку. Організовує його благодійний фонд “Дитячі стежинки”, а проводять місцеві волонтери. Для дітей проводяться біблійні уроки, спортивні забави, інтрактивні ігри, майстер-класи, а ще постійно діюча надувна гірка і два батути.

Цього року до табору залучили понад 250 дітей різного віку. Кожній дитині, яка зареєструвалася у наметовому таборі одягнули кольоровий браслетик, який визначав її приналежність до певної групи. Для повноцінного відпочинку було створено аж сім секцій, до яких почергово заходила кожна група. Чи не найбажанішою була зупинка біля гігантської надувної гірки, де малеча босоніж стрибала та спускалася з висоти пташиного польоту. В іншому кінці стадіону діти грали в чудернадський настільний футбол з прищепок, а ще бігали, стрибали, розвивали пам’ять, співали… У весь цей час поряд були цікаві і неординарні волонтери-аніматори, які розважали та слідкували за безпекою метушливої дітлашні.
Протягом дня діти мали можливість писати листи один одному, своїх адресатів листи знайшли в кінці дня.
А ще завершення першого дня перебування в таборі для всіх учасників провели лотерею, у ході якої щасливчики отримали подарунки. Діти отрималі хороший заряд позитиву та незабутні враження.

Християнський табір добра звістка
Християнський табір добра звістка

Християнський табір добра звістка
Християнський табір добра звістка

 

Залишити відповідь